Billedgalleri

Her ses et billedgalleri med Scott hvor han er i færd med at behandle forskellige heste og andre dyr.

I de viste behandlings billeder er der enkelte billeder hvor dyret er bedøvet, dette er ikke indicative at alle dyr bliver bedøvet I alle behandlinger, men kun I nogle enkelte situationer.Det er livsfarligt at prøve at tilnærme sig en zebra eller giraf eller andre vilde dyr også i en zoologisk have.

Det er nærmest umuligt at behandle et bækken/korsben led, uden at bedøve en hest eller zebra og tage den ud af den stående stilling før behandlingen indledes.

Der findes flere løsninger til behandling af forskellige led afsnit, hvor enkelte behandlere vil slå på et bækken med både håndflader eller gummi hammer eller også at rykke op eller ud, frem eller tilbage i en bagben.

Om kiropraktik på dyr virker hvis udført korrekte, skal der ikke herske tvivl om, men han opfordrer behandlere som burger kiropraktik som et behandlings tilbud, til at tage fat i et skelet af en hest eller anden dyr og prøve at forstille sig bevægelsen som der burde forgå samt hvad der skal til for at kunne rokke dette led afsnit.

Meget som Scott har set som kiropraktor som bliver tilbudt uvidende heste ejer grænser paa det uvidenskabelige, er mere plattenslagere end gavnligt for hesten og i virkeligheden ikke har ændret noget som helst for hesten men har været mere til gavn for penge pungen af behandler end hestens ejer.

Scott har levet i Africa (Zimbabwe) i 17 år og har høstet mange erfaringer af sine 3 års arbejde og oplevelser i Kariba National Park, Matusadonna National Park, og Viktoria Falls. Scott har altid selv haft dyr inclusive hest, hund, kat, abe, fisk og fugle.

Den kiropraktiske behandlings begræsning ligger i forhold til størrelsen af skelletet samt den mest skånsomme måde at behandle dette led afsnit.

Her kan du se Scott behandle forskellige dyr, primært heste, med kort beskrivelse under hvert billede.Se store slideshow

her kan du se to forskellige slideshow. Den ene viser billeder hvor Scott giver heste kiropraktiske behandlinger.
Det andet slideshow er billeder hvor Jette og Scott giver hunde kiropraktiske behandlinger.

Se slideshow med heste

Se slideshow med hunde

Kiropraktisk Klinik Sæby     Sophus Falcks Vej 1L,
    9300 Sæby     Tlf: (+45) 98 46 13 12     fax: (+45) 98 46 26 22   

Webdesign af I-DESIGN