Kiropraktisk Klinik i Sæby

Så er du i de bedste hænder...

En kiropraktor er specialist i diagnosticering, behandling, træning og forbyggelse af problemer i kroppens led og muskler samt deres påvirkning af nervesystemet.

Klinikken drives af kiropraktorerne Jette Vestergaard og Scott Torkelsen. Begge er uddannet på Palmer College of Chiropractic i USA i 1986.
Kiropraktor Jette Torkelsen og Kiropraktor Scott Torkelsen Jette Vestergaard har indtil april 2005 haft egen klinik i Frederikshavn, men har nu sammen med Scott Torkelsen åbnet deres nye klinik i Sæby, med lyse, moderne og handicapvenlige forhold.

Jette og Scott sørger altid for at være opdateret med den nyeste viden, så patienterne får den bedst mulige og mest skånsomme behandling en moderne kiropraktisk klinik kan tilbyde.

Jette og Scott er medlemmer af Nordjyllands Amt Kiropraktor Forening samt Dansk Kiropraktor Forening og er Stats Autoriserede Kiropraktor siden autorisationens grundlæggelse.Du kan læse mere om kiropraktoruddannelsen her på denne side.Kiropraktisk Klinik Sæby     Sophus Falcks Vej 1L,
    9300 Sæby     Tlf: (+45) 98 46 13 12     fax: (+45) 98 46 26 22   

Webdesign af I-DESIGN