Besøg klinikken
Sophus Falcksvej 1L, Sæby
Ring til os
+ (45) 98 46 13 12

Massør Bente Lauridsen

Hej jeg hedder Bente Lauridsen og er massør her i huset.

Har haft klinik i Hjørring siden 1/1 2010 og her er jeg onsdage og fredage.

Siden 2005 har jeg været koblet på Fortuna Hjørrings 1´st hold, hvor jeg er deres massør, hvilket selvfølgelig har givet mange gode oplevelser. Ligeledes har jeg lige så længe været massør under Dana Cup, hvilket har givet indblik i anderledes skader end man oftest ser.

Jeg har været på kursus i spændingshovedpine/migræne og wiphlash, hvilket jeg har haft megen positiv respons på. Nogle har næsten fralagt medicin, hvilket jo er godt.

Har desuden lært baby-/børnemassage. Hvilket øger barnets kropsbevidsthed, løsner spændinger, effektiv mod koliksmerter, fordøjelsesproblemer og understøtter barnets immunforsvar og gennerelle udvikling.

Desuden anvender jeg en ny teknik som hedder RAH, dette er refleksbehandling, hvor man arbejder med muskler som gør modsatte bevægelser. Behandlingen består i små hurtige ryk, stræk eller lette slag. Oftest utrolig virkning.

Følgende dage er jeg være her i klinikken: Mandag, tirsdag og torsdage

Så går du rundt med spændinger, smerter, hovedpine/migræne eller trænger du bare til at blive løsnet op. Så book en tid hos mig. Jeg lover IKKE at det ikke gør ondt, men jeg lover at du kan mærke en forskel.

Jeg glæder mig rigtig meget til at se dig….

Medbring 2 håndklæder

Bestil tid i receptionen

 

Priser:

1/2 time: kr. 240,00

3/4 time: kr. 300,00

1/1 time: kr. 400,00

Full body 1 1/2 time: kr. 640,00
Baby-/børnemassage kr. 350,00                                                     

image-divider