Besøg klinikken
Sophus Falcksvej 1L, Sæby
Ring til os
+ (45) 98 46 13 12

Hvad laver Kiropraktisk Klinik Sæby

I Kiropraktisk Klinik Sæby behandles funktionsforstyrrelser i bevægeapparatet. Dette gøres ved at korrigere led og muskler i rygsøjle, bækken, arme og ben med hænderne,- og uden brug af medicin. Efter behandling vil man føle sig mere fri og bevægelig i ryggen samt have afslappede muskler.

 

Hvad sker der når man kommer som patient i Kiropraktisk Klinik Sæby

Først findes årsagen til, at funktionsforstyrrelsen er opstået. Derefter stilles diagnosen, ved hjælp af kliniske undersøgelser af led og muskler, samt evt. kontrol af nervereflekser, ortopædiske og neurologiske undersøgelser, måling af puls og blodtryk, hjerte - og lungestetoskopi, øjne, øre, næse, hals undersøgelse, hvis nødvendigt også en røtgen undersøgelse i de relevante områder. Vores mål er at kunne klarlægge skadens omfang og finde den bedste måde med konservative behandling at planlægge og gennemføre en behandling.

 

Behandling

Hvis vi skønner at kiropraktisk behandling kan løse dit problem, vil vi ved hjælp af kiropraktiske håndgreb behandle led og muskler. Denne behandling er normalt helt smertefri, og virker afslappende. Problemets omfang er afgørende for antallet af behandlinger. Generelt gælder det, at jo før man kommer i behandling, jo mindre skade er der sket.

 

Hvem kan hjælpes

Hvis vores diagnose viser, at dit problem er egnet til kiropraktisk behandling, kan vi hjælpe, uanset alder. Hvis vi skønner at der derimod er behov for en anden form for hjælp, orienterer vi om det.

 

Priser

Du kan se priserne på kiropraktiske ydelser på http://www.kiropraktor-foreningen.dk