Besøg klinikken
Sophus Falcksvej 1L, Sæby
Ring til os
+ (45) 98 46 13 12

I Kiropraktisk Klinik Sæby behandles funktionsforstyrrelser i bevægeapparatet. Dette gøres ved at korrigere led og muskler i rygsøjle, bækken, arme og ben med hænderne - uden brug af medicin. Ved funktionsforstyrrelser i bevægeapparatet forståes, at led og muskler ikke fungerer optimalt.

Problemerne kan være forårsaget af uheld, sportsskader, mangel på fysisk aktivitet, forløftninger, gentagne og ensidige belastninger, dårlig holdning, anden sygdom eller stress. Dette kan føre til akutte smerter og invaliditet,

 

Klinikken drives af kiropraktorerne Jette Vestergaard og Scott Torkelsen. Begge er uddannet på Palmer College of Chiropractic i USA i 1986.

Jette Vestergaard har indtil april 2005 haft egen klinik i Frederikshavn, men har nu sammen med Scott Torkelsen åbnet deres nye klinik i Sæby, med lyse, moderne og handicapvenlige forhold.

Jette og Scott sørger altid for at være opdateret med den nyeste viden, så patienterne får den bedst mulige og mest skånsomme behandling en moderne kiropraktisk klinik kan tilbyde.

Jette og Scott er medlemmer af Nordjyllands Amt Kiropraktor Forening samt Dansk Kiropraktor Forening og er Stats Autoriserede Kiropraktor siden autorisationens grundlæggelse.Du kan læse mere om kiropraktoruddannelsen her på denne side.